T: 06 46 28 63 59
info@dimatimmerwerken.nl
 

DIMA Timmerwerken zorgt voor een perfecte woningrenovatie

Als je net een nieuw huis hebt gekocht, kunnen we het ons goed voorstellen dat er eerst nog een flinke renovatie moet plaatsvinden voordat je er uiteindelijk je intrek kunt nemen. Je nieuwe woning moet natuurlijk echt van jou worden en daarom is het mooi om er door middel van een verbouwing een geheel nieuwe uitstraling aan te geven. Sommige dingen in je nieuwe huis kun je natuurlijk zelf doen, maar voor een goed en degelijk eindresultaat raden we je aan om ervaren en deskundige vakmensen in te huren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je juist al jaren in de huidige woning woont en toe bent aan iets nieuws. Wellicht wil je de badkamer of je zolder renoveren. Wat je wensen ook zijn, DIMA Timmerwerken is voor jou de ideale partner

Je woning betrouwbaar en vakkundig laten verbouwen

Wanneer je kiest voor woningrenovatie zijn er natuurlijk veel verschillende opties en mogelijkheden. Misschien ga je voor een redelijk kleinschalige verbouwing van bijvoorbeeld enkel je zolder of badkamer. Ook is het mogelijk om juist je hele woning in één keer aan te pakken en hiermee je huis van een geheel nieuwe uitstraling te voorzien. Dan is het goed om te weten dat we bij DIMA Timmerwerken werkelijk alles in huis te hebben om alles van top tot teen voor je te regelen. Zo kun je van het meest prachtige stucwerk loodgieterswerk op aan en zorgen we tot in de puntjes voor het aanleggen van veilige elektra. Een stevig en betrouwbaar fundament dat vervolgens perfect wordt afgewerkt. Dat is waar we voor staan.

Waarom kiezen voor DIMA Timmerwerken?

Een verbouwing of algehele woningrenovatie is niet niks. Je wilt natuurlijk ook dat je er naderhand weer jaren mee door kan en daarom is het bijzonder aan te raden om voor deze renovatie of verbouwing een ervaren en deskundig bedrijf in te huren. Bij DIMA Timmerwerken kunnen we bouwen op inmiddels alweer meer dan 20 jaar ervaring met het opknappen en renoveren van ontelbaar veel woningen. Van stucwerk loodgieterswerk tot timmerwerk en elektra. We weten precies hoe alles werkt en kunnen zo ook voor jou het meest perfecte resultaat creëren. Ben jij dus van plan je woning te gaan renoveren? Neem dan direct contact met ons op en ontdek wat wij allemaal voor je kunnen betekenen!

Bekijk ons werk

Neem contact met ons op